0

Danske kvalitetsprodukter, billigere og med levering til døren

Gode aftaler gør at vi kan sælge B & J produkterne billigere end de fleste. Det betyder, at vi har flere professionelle malere på kundelisten, men private er også meget velkomne til at udnytte de lave priser. Vælg det der skal males, i toppen af siden, for at komme nærmere et godt køb.

Derfor vælger de professionelle B&J

I mere end 120 år har Beck & Jørgensen lavet maling til det danske marked. Det betyder at B&J maling er skabt til brug i det danske klima og at produkterne lever op til de krav, der stilles af professionelle danske malere.

Et af disse krav er fokus på miljøet. Derfor har B&J længe haft fokus på områderne arbejdsmiljø, indeklima, dækningsevne og påvirkning af naturen. Flere af produkterne prydes i dag af miljømærket Blomsten.

Alle B&J produkter har i deres datablad en vejledning i brug, hvor eventuel forberedelse, samt øvrige materialer fremhæves. Du finder databladet, som PDF fil, ved produktet. Det gør det let at sikre, at du har bestilt alt, der skal bruges, og hjælper dig til et optimalt resultat.

Vi giver levering til døren for bare 65 kroner

Slip for at slæbe materialer hjem, ved at bestille med levering. Vi leverer din ordre for 65 kroner, både når du kun bestiller en ny pensel og når du bestiller alt, der skal bruges til projektet. Derfor kan det hurtigt betale sig at samle bestillingen på en ordre. Det er også muligt at afhente ordren gratis i vores butikker.

Vælg det du skal male, i toppen af siden, for at finde de relevante produkter

Hvis du har behov for yderligere hjælp og vejledning om B&J eller andet, er du velkommen til at ringe på 44 50 80 60 eller kigge ind i vores butikker, der findes i Herlev og Kalundborg.

Vi forhandler kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen