0

Beck & Jørgensen

Med produkter fra Beck & Jørgensen går du aldrig helt galt i byen og er sikret markedets højeste kvalitet i langt de fleste henseender. Det er bestemt ikke noget tilfælde at vi har valgt at føre disse bemærkelsesværdige og exceptionelt gode produkter i vores farvehandel. Vi har i over 100 år drevet vores forretning yderst succesfuldt på et sundt værdigrundlag af ærlige og kvalitetsbevidste dyder. Det er en forretningsmodel som både vi samt vores store og loyale kundekreds er særdeles godt tilfredse med, hvorfor vi også nu og i fremtiden vil bestræbe os på at levere kvalitetsløsninger til favorable priser. Det er muligt med produkter fra Beck & Jørgensen.

Se stort Beck & Jørgensen udvalg af alverdens malerrelaterede kvalitetsprodukter

Beck & Jørgensen er et perfekt match for os, da vi arbejder med mange af de samme principper og sætter en ære i at udføre vores arbejde efter bedste evne. Ligesom os arbejder de målrettet med en kompromisløs tilgang til kvaliteten af deres maling, lak, træbeskyttelse og andre produkter. Både os og de har mere end 100 års erfaring fra branchen, hvorfor vi er yderst kompetente og har gennemført ekspertviden i, hvad ordentlig kvalitet er.

Vi nærer en stor kærlighed til produkter fra B & J og ønsker at alle skal have del i den høje kvalitet, de tilbyder. Derfor har vi sammensat et imponerende flot udvalg af deres bedste produkter og sælger dem til meget konkurrencedygtige priser. Vi har med garanti også en super skøn og holdbar løsning til dig og dit behov.

Få en fantastisk service, når du handler hos os, og oplev, hvorfor B & J er det foretrukne valg blandt professionelle malere.

Beck & Jørgensen er foregangsmænd inden for miljøvenlighed i malerprodukter, så du kan male, lakere eller andet med god samvittighed. Få mange gode tilbud her

Slå et slag for miljøet og opnå flotte, holdbare resultater samtidig. B & J passer perfekt til vores miljøvenlige profil med deres høje fokus på til fulde at overholde alle miljøkrav.

Find vores tilbud på Beck & Jørgensen herunder og de øvrige produkter du skal bruge på resten af siden.

Beck & Jørgensen - find dem hos Hoverby.dk

1 til 5 af 17

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Sorter faldende
 1. 403 B&J 3 Refleksfri 3 ltr. Hvid

  B&J 3 er en refleksfri loftmaling, der minimerer problemet med synlige rullespor. Vis detaljer
 2. 405 B&J 5 Vægmaling Hvid 0,9 ltr.

  Lugtsvag og robust plastvægmaling med god dækkeevne. Denne vare kan tones i den ønskede farve. Vis detaljer
 3. 405 B&J 5 Vægmaling Iglo S0500-N 10 ltr.

  B&J 5 Iglo Farve S0500-N 10 ltr. Kvalitetsvægmaling i Glans 5. God til almindelige opholdsrum og kontorer hvor der ønskes en robust mat overflade. Miljømærket og lugtsvag med rigtig god dækkeevne. Vis detaljer

 4. 405 B&J 5 Vægmaling 0,9 ltr.

  Tones i ønsket farve. Klik for anden mængde og mere info. Vis detaljer
 5. 405 B&J 5 Vægmaling Brækket Hvid 10 ltr.

  B&J 5 Brækket Hvid 10 ltr. Miljømærket kvalitetsmaling Glans 5. God til de fleste maleropgaver i almindelige opholdsrum. Lugtsvag og robust vægmaling med rigtig god dækkeevne. Vis detaljer

1 til 5 af 17

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Sorter faldende